Den Negativa Inställningen Till Livet

Det finns människor till allt som man brukar säga. Det finns också människor med alla typer av beteenden och attityder. Just de ska detta inlägg handla om: den negativa attityden
För rent ut sagt; dra åt fanders vad trött jag är på den iställningen som folk släpar med sig som ett svart moln dag ut och dag in. För jag förstår inte hur man kan klaga på ALLT. Någonting måste vara bra i ens liv, för annars skulle man väl inte leva? Man klagar på hur man ser ut, hur andra ser ut, andras beteende, hur dåligt det är med tex, skolan, hur tråkigt allting är. Visst jag klagar, för det är mänskiligt. Vissa gör det mer än andra. 
Men någon gång får det vara nog, och nu har jag fått nog. Det är inte lustigt att man mår som en påse skit när man bara ser det negativa i livet. För det finns de människor som ser förbi allt de bra och hittar fel i sitt liv och andras liv och klagar på det. Så gott folk, SUMPA den dåliga attityden, för det är ni som förlorar på att vara så. 
 
Jag har under dom senaste månaderna hamnat i ett nytt kapitel i livet, inser hur viktigt det är att se det bra i det dåliga för annars går man under. Jag har känt mig som en påse skit hundratals gånger av många olika anledningar. Det finns vissa dagar då det fortfarande händer men det är för det hänt någonting som är psykiskt påfrestande, smått som stort. Det är också mänskligt att ha en dålig dag, det har alla. Men man kan inte ha en dåliga dag varje dag. För attityder smittar av sig, och jag ser hellre människor som är glada och ler än människor som jämt är som åskmoln och klagar. Se livet från den ljusa sidan, för den är så mycket vackrare härifrån, det lovar jag. 
Livet är underbart, och vi har alla hinder vi ska bekämpa men försök göra det med rätt inställning. 
För en positiv inställning till livet kan faktiskt vara avgörande vart man hamnar. 
Ta hand om er, tack och hej. 
 

Träning är lycka

Drog ett riktigt bra morgonpass innan skolan. Imorgon är det vilodag sen är jag påt igen på fredag
Jag hoppas min beställning från gymgrossisten dyker upp under fredagen!
Träning är lycka.


Tattoo

Kände att det var dags att bli personlig igen. Denna gång en liten story om min tatuering som sitter så fint på min arm.

Jag älskar den, och jag är så himla nöjd med den. Victor som gjorde den är otroligt begåvad måste jag säga till en början. Jag gjorde den för att påminna mig själv varje dag att fortsätta kämpa, att fortsätta vara stark även att det är svårt. Efter många år med kämpigt perioder så har jag blivit starkare än vad jag varit innan. Men alla har vi dåliga dagar, och ja jag hade lika gärna kunnat skriva en post it lapp till mig själv och satt vid sängen. Men det var inte så jag ville ha det.Den här tatuering bär jag föralltid. Och den symboliserar att det finns bra i det dåliga, och att man måste komma ihåg det bra.


Är det dags för höst?

ALANYA 2013.
 
Jag sitter i min säng och gör inte ett smack, vilket för första gången på länge är riktigt skönt. 
Jag ska dra på en bra serie, bädda ner mig och sova tidigt, vilken spännande lördag va?
Medan andra kör party en lördag som denna sparar jag mig tills nästa helg, då Dani M spelar på palladium. 
Ha en bra lördagkväll

Senaste.

 
bild 1: Bästa Alanya, Bild 2: bokning av tatuering, Bild 3: Jag och min älskade farmor 

Jag har bokat tatuering idag, och på onsdag smäller det. Tidigare än väntat men åh så gött det ska bli.
Är spänd men ändå nöjd över att äntligen få göra det. Så på onsdag får ni bildbevis på hur den blev!
förövrigt har det varit en riktigt grym dag, förutom att jag vill sova dygnet runt för jag har sån huvudvärk.
Jädra migrän har plågat mig i två veckor nu och den verkar inte ge sig.. dumma huvud.

ALANYA BABY

Jag har haft den fetaste veckan i sommar. En vecka i Alanya med brorsan och pappa. 
Sen har jag träffat människor jag aldrig skulle lärt känna annars, och jag är så tacksam för jag träffade dessa människor. För så roligt som jag haft denna vecka har jag inte haft på mycket länge. 
Dom galnaste festerna, roligaste umgänget och superbra väder, finns ingenting att klaga på
ca 10 nya bekantskaper, mellan åldern 20-35. Underbart
Nu ska jag sätta mig och fundera det sista för i veckan ska jag försöka boka en tid för min första tatuering, dock blir den inte förrens sommaren är slut, men ändå. Sen när den är gjord ska jag boka min andra. åh vad jag längtar att få lite( en del?!) bläck under huden.