Påsklov!

Nu njuter jag av det underbara påsklovet. Så himla skönt att vara ledig!
Vaknade upp med min pojk sedan hann jag med ett träningspass. Nu har min morfar och hans sambo kommit hit på besök, himla trevligt


Cykelpass.

Hello! Nu sitter jag påklädd och klar för ett cykelpass på träningsverk1. Första gången jag går på det i västervik, så det ska bli spännande. Det är säkert likt dem passen ja gått på i Kalmar men ändå
Känner att bloggen mest består av träning nu för tiden. men att blogga om hur sjukt mycket plugg jag har tillexempel är nog inte så kul.
Ha en bra onsdagskväll :)

ACTIC

Hej folket!
Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt efter ett riktigt gött pass på actic.
Imorgon väntas ett cykelpass på träningsvärk1 med, vilket blir en premiär för mig för har aldrig varit på det tidigare. Ser fram emot det iallafall!
Kvällen kommer nu bestå av en hel del plugg...


Drivning around..

Hejsan! Hoppas ni njuter av eran söndag, precis som jag hihi
Jag skulle tränar pilates senare ikväll men jag mår inge vidare så avstår och vilar upp mig. Har övningkört hela vägen från Kalmar idag och det gick bra förutom 2 små missar.
Nu ska jag åka till Coop och köpa glass, behöver kyla kroppen lite. Glass passar lysande för det!


22 mars

Jag är trött tjej som ser fram emot helgledigheten och påsklovet nästa vecka. Jag sitter på bussen påväg mot Kalmar och är trött men huvudet vill tydligen inte sova. Tänker på för mycket antar jag, för det är ju inte ovanligt. idag är det sommartankar och värme som snurrar i skallen!


Dags att blir vuxen.

Nu är jag i full gång med att övningköra, eftersom jag har ca 2 veckor kvar tills jag ska åka till Vimmerby och köra halkbanan. Nu börjar det närma sig 18årsdagen och körkort, fasen va nervös jag börjar bli. Dags för liten att bli stor.

https://cdn1.cdnme.se/3833130/6-3/pic_514ac0edddf2b32e723344a3.jpg" class="image">


Bio

Tänkte bara tipsa om den här filmen för den var riktigt bra!
Effekterna och hela filmen var väldigt bra gjort, så den var härlig att se i 3D.
Så om ni inte sett den, så tycker jag ni borde se den!


Härligt med helg

Jag tycker det är roligt och se tillbaka på gamla bilder och sedan se hur mycket som förändrats. Dom här två bilderna är nästan exakt ett år emellan, och Gud vilken skillnad!
Snart ska min hemska utväxt bort och ber lite att det inte blir gult!!


Core & ketterbells.

Nu ska jag snart duscha efter ha ätit lite kvällsmat.
Har varit på två härliga pass på träningsvärk1! Gud så härligt det är med träning
Ha en bra torsdagskväll


Va gör jag i skolan på en studiedag?!

Att vara i skolan på en studiedag är ju inte det roligaste jag varit med om...
Nu när alla andra ligger och sover så ska jag plugga sociologi i 4 timmar.
En något trött tjej..


Gårdagen, en toppen lördag.

Igår hade jag en underbar lördag hos Alexander då han bjöd på 3 rätters.
Han är för underbar den kille, och fan va kär jag är i hobom!


STRESSEN ÖVER LIVET.

Ja nu är det dags för en lite seriösare text igen, och denna gång om stress.
För jag stressar någon otroligt mycket, och när jag får frågan om vad jag stressar över så finns det inget bra svar faktiskt.. för jag stressar över i stort sett allt.
Så som skolan - arbeten och få dem betyg som krävs. Just nu sommarjobb - få ett sommarjobb. ha vad som krävs för att ens få ett sommarjobb. Sådär fortsätter det, och kroppen tar otrolig stryk av detta.
Magen värker och skriker rakt ut: SLUTA STRESSA! 
Men om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt hur man slutar stressa, för det sitter i huvudet. 
För någon gång måste man acceptera att man gjort sitt bästa och man kan inte göra mer än så.
Jag jobbar på det här varje dag, och det är mycket lättare än vad det låter, för när man hör ordet stress så låter det inte så allvarligt. Men kroppen, både fysiskt och psykiskt mår dåligt av långvarig stress.
Från och med nu, ska jag göra mitt innersta för att sluta stressa, och jag tycker alla ni som också har problem med det, försök stressa ner, för det är inte bra i längden!
 

Perfektion.

Hejsan! Tänkte visa 4 galet snygga outfits som jag mer än gärna skulle vilja ha!


TRÄNINGSTIPS

Hejsan hejsan!
Nu sitter jag i soffan och ska äta ägg och kvarg, och usch det lät äckligt tillsammans men äter det ju såååklart var för sig. Det blev dubbelpass för min del idag, både core och ketterbells.
Tänkte tipsa om några träningsformer som är mina favoriter!
Core - Ett pass där man tränar bålet, alltså mage/rygg. Det är väldigt skönt och lagom jobbigt pass som bränner till lite i magen. 
 
Ketterbells - ett pass där man har en ketterbell och svingar omkring med och gör olika övningar med. Någon som är väldigt jobbigt och man får pressa sina muskler till det yttersta, ett pass man bör gå på om man vill utmana sig själv lite extra!
 
Pilates- en blandning med andningsövningar och stryketräning, där är tekniken otroligt viktig men det tar mer än vad man tror, samtidigt som det är avslappnade, superhärligt. 
 
Sedan hänger jag ju som vanligt på actic och kör styrketräning och konditon med!
kämpa på med träningen allihop :)

Är våren påväg?

Igår var solen framme i här i viken, vilket resulterade en fika på trappen. Med kaffe och chokladmousse baserat på avokado som var över förväntningarna, så testa det hihi


3 MARS

Godmorgon!
Har varit en dålig uppdatering i helgen men har inte orkar blogga helt enkelt
I fredags när många var i ankarsrum på festligheter var jag på ett 18 års firande, då det var alkoholfritt för min del. Kände att jag inte hade ork att åka till ankarsrum då jag inte är på topp just nu!
Men men, igår var jag och Simon på stan, mitt hjul till cykeln sprängdes innan vi hann lämna vår gata, åkte i motvind mellan Åhléns och biltema sedan hem för att laga min cykel, kämparfärd minst sagt!
Lite av de saker jag gjort i helgen. Och hoppas på att min söndag blir bra med!