Senaste

1. från ett benpass för ett par veckor senast, mina ben ser minimala ut??
2. Jag och grabben på ett födelsedagsfirande för ett tag sen
3. tacokväll med familjen
 

LIFE

ibland skulle jag vilja kväva vissa långsamt.. okej det där var till överdrift men ibland blir jag så himla irriterad
Vissa människor har så svårt att förstå att andra mår dåligt över vissa saker. Jag ska vara lite extra tydlig så ni förstår
Vissa människor ifrågasätter att andra mår dåligt, som om det är fel att man mår dåligt över vissa saker. Det är någonting jag inte tål för alla är vi olika och reagerar på olika sätt. En sak som jag skulle må dåligt över skulle någon annan kanske inte alls reagera på och tvärtom. Detta är tydligen inte möjligt att förstå för vissa människor vilket jag känner att det är respektlöst. Alla har vi kriser i livet, stora som små och vi hanterar dem på olika sätt. 
Jag tror att det är en av alla anledningar att så få faktiskt öppnar upp sig och vågar prata om problem för dem är rädda för att bli utdömda. Alla har rätt att må bra, och dåligt. Det är mänskligt. 
 
För egen del mår jag idagsläget alldeles utmärkt och väldigt lycklig. Jag har växt som människa och blivit mer mental stark på senare tid, det är kul när livet går uppåt eller hur? Jag önskar att jag kunde hjälpa människor och få dem att inse att det är okej att ha en nedgång i livet.

Mobilbloggar

Kände att det är dags att återuppta bloggandet igen, för jag tycker det är kul men har inte riktigt prioriterat det. 
Men det ska bli ändring på det! Det är dags att tala ut.

Jag valde att gå upp på scenen i skolans aula och berätta om mitt liv för hela vårat rektorsområde. 
Detta gjorde jag för lite mer än en månad sen, och jag har aldrig skakat så mycket när jag pratat. Inte heller har jag varit så stolt över mig själv som jag var då. 
Hur jag gått omkring i 5 år och mått som en påse skit dag ut och dag in tills jag äntligen valde att prata ut om hur jag kände, inför allt i livet. Den stenen som lättade var bland det bästa som hänt mig. För idag är jag lycklig trots att livet går neråt ibland. 
Hur lätt det är att gå och må dåligt utan att se det, för man målar upp den fina fina fasaden som stänger alla ute, och det är så fel. För alla förtjänar lycka. 
Och jag är så tacksam för alla dom fina orden jag fick efter det jag gjorde, det värmde så otroligt mycket!
 

Hello bloggen.

Jag är sämst på att blogga... men tänkte ta tag i det och skriva ett litet inlägg nu 
 
Det här är två så kallade "träningsbilder" på mig, den första är från februari 2012, och den andra är från september 2013. Skillnaden syns kanske inte så jättetydligt men lite kanske. Men jag ser skillnaden och känner den varje dag. Idag väger jag 8 kg mer än jag gjorde i början av 2012. Detta låter inte så mycket kanske men för mig är det enormt, jag har alltid haft svårt att gå upp i vikt så dessa kilo har varit ren lycka för mig. *
Denna underbara viktuppgång har varit pga träningen, för jag har tränat mig till dom kilona. För många som tränar vill man snarare nå det motsatta, en viktnedgång. Vilket jag tycker är okej så länge det inte går över styr.
För det är först när jag började träna jag insåg hur viktigt det var att äta, och att äta mer än innan. 
Idag har träningen blivit en del av mitt liv, en typ av livsstil. 
Jag började träna för jag hatade hur jag såg ut, och skulle ge mig fan på att jag faktiskt kunde se annorlunda ut och jag lyckades, idag ser jag faktiskt annorlunda ut. Men det jag vill säga med allt det här är att jag började träna för jag kände att jag var tvungen, vilket kan vara en bra motivering men inte tillräckligt. För det är jobbigt att ha så många måsten i sitt liv, och varför då göra träning till en av dem? 
I våras började jag ändra mig och började gå och träna för jag tyckte det var roligt. och idag tycker jag det är roligt att gå till gymmet. För jag tycker det är skitkul att träna, och det är därför jag gör det. 
Och med ett liv som ordnat upp sig och blivit bra så är detta bara ännu ett plus i kanten att jag hittat någonting som jag tycker är riktigt skoj. Glöm inte bort att vara stolta över själva.